Novinky

12. júna 2016

ŠvP – 2.turnus – Skanzen Zuberec

“ Vôňa stromov je ako vôňa medovej sviečky. Šum potoka je ako príjemné objatie.“ Natália Hlušková, 1.B Skanzen ľudovej architektúry a remesiel, tvorivé dielne, ľubozvučná oravská […]
8. júna 2016

Seminár pre učiteľov ZŠ

Ekovýchovný seminár Perly Podunajska pre učiteľov ZŠ u nás 14.6. 2016. Viac info a prihláška tu: Seminar_komarno_pozvanka-1-1 (1)
8. júna 2016

ŠvP – 2. turnus – Jaskyňa a lesná železnica

Ďalší nezabudnuteľný deň sme mali v nohách 913 schodov Demänovskej jaskyne, v očiach prekrásne prírodné úkazy, zážitok z rozprávkovej cesty lesom Oravskou lesnou železnicou a pohľad na hory […]
7. júna 2016

ŠvP – 2.turnus – Oblazy – Mlyny

Dnešný slnečný deň sme celý strávili v prírode. Rekordne dlhou túrou – 14 km na Oblazy – Mlyny sme prekonali nielen sami seba, ale aj starších […]
7. júna 2016

ŠvP – 2.turnus – Roháčan

Máme sa úplne fajn, počasie je ideálne,  ubytovanie skvelé, strava domácka a príroda úchvatná. Preskúmavame okolie, kvízujeme  nové poznatky a predstavujeme naše izby formou erbov a […]
5. júna 2016

5.deň v ŠvP

Tak ako každú sobotu, tak aj dnes sme si dovolili trochu pospať. Po raňajkách sme sa vybrali na túru do Kvačianskej doliny, kde sa nachádza starý […]
4. júna 2016

4.deň v ŠvP

Dnes sme sa vybrali na celodenný výlet do Liptovského Mikuláša a Demänovskej doliny. Po osviežujúcom spánku a sýtych raňajkách sme autobusom vycestovali na prehliadku Demänovskej jaskyne […]
4. júna 2016

3.deň v ŠvP

Ani Oravský dáždik nás neodradil od prechádzky na krásnu kolibu Holice, kde sme kŕmili domáce zvieratá a spočítali ovečky na paši. Po príchode na chatu sme […]
4. júna 2016

Deň detí v ŠKD

Činnosť detí v Školskom klube sa zameriava aj na osvojenie si praktických zručností. Tentokrát to bola príprava  deťmi obľúbených palaciniek. V Babičkinej kuchynke trpezlivá babička, ako […]
4. júna 2016

Multikultúra v Babičkinej kuchynke

Dve rozdielne kultúry, dve vzdialené krajiny a dve odlišné chute sa stretli v jeden deň v našej Babičkinej kuchynke. Žiaci 8.A pripravovali japonské jedlo a žiaci […]